Sääs­tä kilpai­lut­tamal­la – ilmai­selle loma­matkal­le kerran vuo­des­sa!

Säästä satoja euroja kilpailuttamalla kotitaloutesi palveluntarjoajat säännöllisesti ja järjestelmällisesti. Säästöt voit käyttää vaikkapa ylimääräiseen ulkomaan matkaan!

Säästä helposti 500 € vuodessa!

Säästämisen mestari ihmeveikko.fi neuvoo, miten voit helposti ja nopeasti säästää ulkomaan lomamatkan verran rahaa vaikka kotisohvalla istuen.

Sähkön hinta

Kilpailuttamalla sähkösopimuksesi voit säästää asumismuodosta riippuen 60-150 euroa vuodessa!

TULOSSA

 

Auton huolto

Mieti missä huollat autoasi! Määräaikaishuollot ovat yleensä yksinkertaisia ja helppoja. Huollattamalla autosi asiantuntevasta huoltamossa – mutta tuttua autoliikettä edullisemmalla hinnalla – voit säästää hyvinkin 100 euroa vuodessa.

Kiinteistönvälitys

Kiinteistönvälittäjien hinnoissa ja hinnoittelumalleissa on runsaasti vaihtelua. Tämö tekee vertailun joskus vaikeaksi. Kilpailuttamalla ja vertaamalla hintoja voit säästää helposti tuhansia euroja myydessäsi asuntosi!

KILPAILUTA KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄT

 

Kodin vakuutukset

Perheen vakuutukset kannattaa kilpailuttaa säännöllisin väliajoin. Vakuutusyhtiöt päivittävät hinnoitteluaan jatkuvasti ja se mikä oli sinulle aiemmin edullisin, ei välttämättä ole sitä enää. Vakuutusmaksuista suurimpia ovat yleensä ajoneuvovakuutukset. Kilpailuttamalla voit säästää satoja euroja. Lue lisää miten kilpailutat kotivakuutuksen.

TULOSSA

 

Kodin remontti

Tarjouksen pyytäminen monelta ammattimieheltä on perinteisesti ollut vaikeaa. Sopivimman urakoitsijan löytäminen voi olla vaivalloista ja vaihtoehtojen vertailu kannattaa. Keittiöremontin kilpailuttamisessa voi saada satojen eurojen säästöt.

Sääs­tä kilpai­lut­tamal­la – ilmai­selle loma­matkal­le kerran vuo­des­sa!